Diskuse

Vede integrační a imigrační politika k sociální soudružnosti?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

satyricon

18. 2. 2012 13:11
Další zbytečný článek

Nadpis je o intergaci a imigrační politice. A hned první věta je islámu. Drobná chybička se vloudila? Pak se dovíme něco o zástupech odborníků, kteří nás tak ochotně hodlají obohatit. Díky, na kriminalitu tady máme odborníků dost.

Mimochodem, v pondělí 20.2. ve 20:00 na 2 programu ČT budou dávat dokument "Kolaborovali s nacisty", případ Velkého muftího Palestíny, kterého nenávist k židům přivedla do tábora nacistů. příběh o tom jak islám obohatil nacisty, příběh strejdy onobelovaného teroristy známého pod jménem Muhammad Jásir Abdar Raúf Arafat Kudváh Husajní.

0 0
možnosti

iluminat

17. 2. 2012 21:21
je na to lek, i kdyz v Evrope to nedokazi

a pritom je to jednoduche, ale zadny politik se neodvazi, ztratil by volice. A to je tak - vzit vsechny davky a nepomahat "slabsim" (uz to je samo  o sobe rasismus a diskriminace) najit ubytovani a tak. A lidi se postaraji sami o sebe, pokud nedostanou praci, sami si najdou co delat, treba podomniho obchodnika, atd. To pak zmizi ghetta, a na vylomeniny nezbyde moc casu. Svaty pokoj, stane se ze spolecnosti tavici hrnec.

0 0
možnosti

CarolusMagnus3

17. 2. 2012 15:35
Není pravda že

do Německa přichází mnoho odborníků a kvalifikovaných pracovníků, kteří jsou pro exportně orientované Německo nezbytní. Opak je pravdou ! Do Německa přivhází převážně lidi z Afriky a muslimských zemí, kteří jsou pro Německo nepoužitelní a jsou ekonomickou zátěží.

3 0
možnosti

hafusak2

17. 2. 2012 13:41
Je potřeba si uvědomit ještě další dvě věci:

1. Konkrétně ve Francii byly vždy minimální problémy s přímými přistěhovalci. Naprostá většina z nich přijela jako utečenci před válkou, hladomorem nebo bídou. Byli rádi, že už jsou v klidu, takže byli rádi, že jsou rádi, nedělali problémy a bylo jim jasné, že pokud nebudou sekat latinu, tak je čeká deportace. Ovšem jejich dětem už deportace nehrozí, mají občanství a tak jim o nic nejde, ať dělají cokoliv. S nimi už problémy jsou.

2. Ačkoliv to stoupenci multi-kulti neradi slyší, dnes existuje na straně islamistů i tzv. etnologická zbraň: Pátá kolona složená z imigrantů v evropských zemích. Její nebezpečí dosud nebylo důkladně vyhodnoceno a kdo se o to pokusí, ten je hned napadán za rasismus a xenofobii.

0 0
možnosti

AA00_multinekulturní_3

18. 2. 2012 0:13
Re: Je potřeba si uvědomit ještě další dvě věci:

Stačí se jen chvíli opájet myšlenkovým pokusem "co by kdyby". Viděl bych ve snu nějakého Breivika, který dotáhne svůj boj do vítězného konce a ve finále vyletí do povětří několik mešit i se svými modláři uvnitř po celé Evropě. Co by pak asi následovalo v Londonistánu, Holandsku, Francii...Tipnu si - 3.světová válka.:-(

0 0
možnosti